virtue

Virtue Fusion Meneruskan Gelombang Kejayaannya

Dalam dunia permainan dalam talian, nama Virtue Fusion (VF) tidak perlu diperkenalkan. Sudah bertahun-tahun dan memberikan perkhidmatan yang tiada tandingannya, Virtue Fusion sudah pasti pemaju dan pemberi lesen produk bingo dalam talian terkemuka di dunia. Industri telah mula mengaitkan amalan permainan yang adil dengan penyedia perisian. Kredibiliti kini digunakan secara sinonim dengan namanya. Sehinggakan laman web bingo dalam talian yang mengaitkan diri dengan perisian bingo ini juga menikmati reputasi yang bersih dan bersih. Tidak mengejutkan kemudian, semua laman web VF dipenuhi dengan semangat untuk penyedia perisian ini. Namun, mereka mega888-satunya yang memuji syarikat itu.

Dengan Virtue Fusion dinobatkan sebagai pemenang anugerah Mega888 Best Online Bingo Innovation pada Sidang Kemuncak Bullet Bingo 2010, pemimpin industri nampaknya bersetuju dengan pemilik laman web bingo dalam talian dan berkongsi semangat mereka untuk Virtue Fusion. Ganjaran yang diberikan di laman web tidak berhenti di situ. Ia juga dinobatkan sebagai Bingo Supplier of the Year di EGR B2B Awards pada tahun yang sama. Bulu lain dalam topi Virtue Fusion telah dinobatkan sebagai Perisian Bingo Terbaik selama dua tahun berturut-turut. Pengiktirafan yang menang dari mereka yang mengira banyak membincangkan kelayakan laman web.

Virtue Fusion diakuisisi oleh Playtech Ltd pada Februari 2010. Inti laman web bingo dalam talian seperti Mekah, Ladbrokes, William Hill, Bet365, Paddy Power, Virgin, dan Crown Bingo untuk beberapa nama sahaja, menggunakan perisian Virtue Fusion. Dan dengan alasan yang baik! Rangkaian Virtue Fusion, yang mempunyai perkhidmatan berbilang bahasa dan pelbagai mata wang, menawarkan bonus bingo terbaik dan terbesar yang dikenali di dunia bingo dalam talian. Juga, tag VF hari ini sendiri sudah cukup untuk menarik orang ramai untuk bermain bingo, dengan seramai 6000 pemain secara serentak mempertaruhkan lebih dari 100 sebulan. Angka seperti ini hanya berlaku untuk mengesahkan apa yang cukup jelas – dominasi perisian ini yang jelas dalam industri bingo dalam talian.

Raksasa perisian ini mengembangkan penyelesaian permainan bingo dan permainan dalam talian yang terbaik untuk industri permainan dalam talian dan tentunya menarik perhatian pengendali permainan, pembuat buku, pengendali tanah dan syarikat media yang paling terkenal di dunia. Kumpulan VF mengkhususkan diri dalam menyediakan sejumlah permainan rangkaian yang menarik seperti slot dan kad gores. Dengan keributan di sekitar namanya, kemasyhuran laman web ini telah menembusi sempadan Britain. Walaupun UK terus menjadi pasaran utama Virtue Fusion, UK juga melancarkan produknya di banyak negara lain di Scandinavia dan bahagian lain di Eropah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *